{{ showmenu }}

Bettina Voos - Centrum Hout

  • kansen voor hout
  • bouwen met hout

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Centrum Hout is hét kennisplatform voor hout en houtproducten voor de hout- en bouwketen. Daarnaast wil zij het gebruik van duurzaam hout stimuleren in technisch, economisch en milieutechnisch opzicht. Eén van de middelen om kennis te delen is de Houtinformatielijn. Op dit moment zoeken wij een deskundige met kennis van hout, houttoepassingen en bouwen om de houtinformatielijn te bemensen.

De houtinformatielijn (0900-5329946 (€1/gesprek) geeft informatie naar aanleiding van vragen over hout en houtproducten in de breedste zin. Deze vragen worden gesteld door personen in de houthandel, timmerindustrie of overige houtverwerkende industrie, maar soms ook door architecten, aannemers, ingenieursbureaus of overheden. Het geven van informatie gebeurt telefonisch of per e-mail.

De houtinformatielijn is op dit moment geopend van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m donderdag. Kent/bent u iemand die de gevraagde houtkennis heeft, kennis heeft van bouwen en het leuk vindt om zijn of haar kennis te delen? Bent u nog goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de houtsector en zou u vier dagen per week deze informatievoorziening uit naam van Centrum Hout willen verzorgen? Stuur een e-mail of bel: 036-5329821. Op verzoek is een profielschets beschikbaar. Suggesties via werving- en selectiebureaus worden niet behandeld.

Praktisch/in het kort:
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 10.00 – 12.00 uur
Sluiting: mei- en herfstvakantie en bouwvak 3 weken gesloten, in overleg
Uurtarief: in overleg, 3 uur max. per dag, exclusief eventuele reiskosten voor overlegbijeenkomsten met Centrum Hout
Indicatie werkzaamheden: gemiddeld 4 telefonische en 4-8 e-mailvragen per dag